Uppgifter: Liverpool har Ousmane Dembele på radarn

Uppgifter: Liverpool har Ousmane Dembele på radarn
bet365

Vill värva den unge talangen

Liverpool rapporteras hålla ögonen på Borussia Dortmunds unge ytter Ousmane Dembele, och tränare Jürgen Klopp sägs vara villig att värva den franske talangen från sin gamla klubb, men måste först kunna övertala Dembele om att byta ut Dortmund mot Liverpool.

Liverpool har gått lite upp och ner under Premier League-säsongen, men har på senare tid höjt sina prestationer och försöker nu att finna resultaten. De har ett mer enhetligt lag men skulle fortfarande kunna förstärka på en del positioner, bland annat på kanterna.

Det är här Ousmane Dembele kommer in, som tränare Jürgen Klopp enligt rapporter från bland annat engelska the Mirror, har fått upp på sin radar. Den blott 19-årige vänsteryttern anlände till Klopps gamla klubb, Borussia Dortmund, i somras efter att ha imponerat stort på hela fotbolls-Europa, och inte heller i Dortmund har han svikit. Det har redan blivit sex mål och tio assist på 23 Bundesligamatcher för 19-åringens del och han är en viktig del av Thomas Tuchels unga och energiska urval, som han har förfogande över.

Dembele har även blivit ihopkopplad med en flytt till FC Barcelona, och den katalanska storklubben uppges vara mycket intresserade av att värva den unge talangen, som dock verkar trivas bra där han befinner sig för tillfället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply