Uppgifter: Lambert på läkarundersökning hos WBA

bet365

Det har varit mycket rykten runt Rickie Lambert den här sommaren och framförallt har West Bromwich nämnts som en eventuell klubb för anfallaren. Nu uppges han vara på läkarundersökning hos just WBA.

Rickie Lambert lämnade Southampton för Liverpool förra sommaren, men i Merseyside-klubben har det inte blivit mycket speltid. När klubben dessutom värvar fler anfallare så ser det inte ljusare ut för Lambert att få speltid under den här säsongen. Det har gjort att 33-åringen har ryktats bort från Liverpool i stort sett hela sommaren. West Brom, Leicester och Tottenham uppges vara intresserade och nu uppger Daily Mail att anfallaren just nu är på läkarundersökning hos en av klubbarna.

Nära övergång till West Brom

West Brom uppges leda jakten och enligt Daily Mail är Rickie Lambert för närvarande på läkarundersökning hos Premier League-klubben. Liverpool värvade engelsmannen för 4.5 miljoner pund och ska vilja ha tillbaka så mycket som möjligt, och enligt Daily Mail är budet man accepterat från WBA på 3 miljoner pund.

Saido Berahino, Brown Ideye och Victor Anichebe är de enda tre anfallarna som WBA har i truppen vilket gör att Tony Pulis gärna skulle vilja ha en till. När dessutom den förstnämnda har ryktats bort från klubben väldigt mycket så kanske Lambert till och med kan bli en ersättare till honom. Vad som händer med Rickie Lambert i sommar återstår dock att se.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365