Uppgifter: Juventus allt närmare Emre Can

Uppgifter: Juventus allt närmare Emre Can

Mittfältsstjärnan kan lämna

Liverpools mittfältskugge Emre Can har mindre än ett år kvar på sitt kontrakt med Merseyside-klubben och med stort intresse från Juventus håll ser en flytt till Italien inte alltför otrolig ut, vilket har skapat frustration hos Liverpool som vill erbjuda tysken ett nytt kontrakt.

Liverpool har länge försökt att förlänga kontraktet med deras mittfältsstjärna Emre Can. Den tyske mittfältaren är mycket uppskattad i Merseyside-laget och på sin position som defensiv eller central mittfältare har han blivit Jürgen Klopps förstaval. Klopp har uppgett att de båda parterna har kunnat förhandla på ett bra vis och senast för en månad sedan såg utsikterna att Can stannar mycket goda ut. Tränaren sade själv att han inte kommer att säljas till sommaren.

Trots detta lägger sig inte ryktena och Can, som länge har kopplats ihop med en flytt till Juventus, rapporteras fortfarande vara aktuell för den italienska toppklubben, detta skriver engelska the Mirror. Enligt uppgifter skall Juventus vara beredda att erbjuda Liverpool 23 miljoner pund för deras defensive mittfältare.

Då förhandlingarna inte har gått framåt kan Liverpool, vid ett avslag på Juventus bud, riskera att behöva låta Can lämna gratis nästa sommar, om han inte ser till att förlänga med klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply