Uppgifter: Joe Hart går till Liverpool

Uppgifter: Joe Hart går till Liverpool

Klopp är redo att betala

Manchester City-målvakten Joe Hart, för närvarande på lån hos italienska Torino, lämnar Italien till sommaren och Liverpools Jürgen Klopp är beredd att betala för att få den erfarne målvakten mellan stolparna på Anfield.

Manchester Citys legendariske målvakt Joe Hart har redan fått acceptera att hans tid i klubben är över, efter att tränare Pep Guardiola inte fann honom kvalificerad nog. Hart, som spelat i klubben i tio år, fick i höstas flytta till Torino istället, där han har gjort en bra säsong. Klubben vill behålla honom men har inte råd, och enligt Manchester City får de heller inte lov att låna honom ytterligare ett år, vilket gör att framtiden ligger öppen för Hart.

Bland annat Arsenal och Chelsea har ryktats vara intresserade av den engelske landslagsmannen, men det är Liverpool som sägs vara mest på hugget. Enligt uppgifter till den engelska tidningen the Sun skall Jürgen Klopp vara beredd att betala de 20 miljoner pund som Manchester City kräver för att värva honom till deras lönelista.

Klopp, som värvade in Loris Karius i somras för att ersätta Simon Mignolet, är inte nöjd med någon av sina två målvakter och hoppas på att en värvning av Hart kan bringa in stabilitet och nyttig erfarenhet mellan stolparna, något som han ser sig behöva om de skall kunna utmana om en titel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply