Uppgifter: Chelsea jagar turkisk talang

bet365
bet365

Chelsea rapporteras planera ett bud på Bursaspors talang Enes Ünal.

Mourinho rapporteras vara intresserad av Bursaspors 18-åriga Enes Ünal. Chelsea planerar nu ett bud på sju miljoner euro i hopp om att locka anfallaren till Stamford Bridge.

Det är brittiska The Sun som rapporterar att Chelsea planerar ett bud på den unga turkiska anfallaren Enes Ünal. 18-åringen, som imponerat för sitt Bursaspor har hittills stått för fyra mål på 31 matcher för sin klubb. Ünal, som också hunnit göra debut för turkiska seniorlandslaget, rapporteras ha fångat Jose Mourinhos uppmärksamhet och Chelsea rapporteras förbereda ett bud på sju miljoner euro för den turkiska talangen.

Läs artikeln:  ”Jag ångrar att jag inte gick till Liverpool”

Chelsea vill förstärka anfallet

Chelsea rapporteras vara ute efter förstärkning till anfallet, främst på grund av Didier Drogbas förväntade avsked från Stamford Bridge då 37-åringens kontrakt går ut i sommar. Ünal pekas ut som eventuell ersättare till Drogba men det är ännu oklart ifall spelaren kommer spela i Premier League direkt eller lånas ut till en av Chelseas farmarklubbar vid en eventuell övergång. Chelsea har tidigare denna vecka gjort klart med en annan talang, 19-åriga Nathan Allan de Souza bättre känd som endast Nathan. Mittfältaren som anländer från brasilianska Atletico Paranaense för fem miljoner pund förväntas lånas ut till holländska Vitesse Arnhem då brasilianaren saknar arbetstillstånd .

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365