Troy Deeney nobbar Arsenal – stannar i Watford

Troy Deeney nobbar Arsenal - stannar i Watford

Quique Sánchez Flores bekräftar – Troy Deeney stannar i Watford

Klubbens spanske tränare säger till Sky Sports Hews HQ att han är glad över intresset, men att ingen av klubbens stjärnor kommer att lämna i januari.

Watford och Quique Sánchez Flores har denna säsong gjort succé. Laget ligger för närvarande på nionde plats i Premier League-tabellen och under hösten har man bland annat vunnit mot Liverpool samt spelat oavgjort mot Chelsea. En av lagets största stjärnor Troy Deeney har fått blickarna riktade mot sig och ryktet om att Arsenal ska vara intresserade av spelaren har varit på tapeten under de senaste dagarna.

Nu säger klubbens tränare Quique Sánchez Flores att Troy Deeney inte kommer att lämna klubben under januarifönstret.

– Just nu är transferfönstret öppet och jag ser det hela som goda nyheter för Watford. Vi är väldigt glada att klubbar är intresserade av våra spelare, speciellt Ighalo, Deeney, Capoue och Ake. Det betyder att de gör bra ifrån sig och att de andra lagen fokuserar sig på hur vi spelar. Det är näst intill omöjligt att Deeney skulle lämna vårt projekt i mitten av säsongen, ingenting är dock uteslutet efter säsong, säger 50-åringen som menar att spelaren inte behöver byta klubb för att representera det engelska landslaget.

– Hans nästa steg i karriären kanske inte är att byta klubb, utan att ta sig till landslaget. Kolla bara på Jamie Vardy Leicester City. Han har kommit med i landslaget då förbundskaptenen värderar hans prestationer och kvalitéer, inte för vilken klubb han spelar i.

 

Öppnar för spelarköp i januari

Samtidigt som han stänger dörren för att sälja Deeney säger han även till tv-kanalen att man mycket väl kan komma att hämta in någon ny spelare inom de närmsta veckorna.

– Vi pratar hela tiden om att hämta in nya spelare men vi är väldigt klara med vilken typ av spelare som vi vill ha. Vi vill ha in spelare som är med i vårt projekt under minst ett år, inte någon som kommer på lån och stannar tre eller fyra månader. Vi måste tro på vårt projekt och vi behöver även spelare som gör det. Det viktigaste är att tänka på framtiden.

Troy Deeneys kontrakt med Watford går ut sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply