Tränaren: ”Philippe Coutinho är nöjd i Liverpool”

Brassens gamle tränare tror inte på en flytt

Att Liverpools Philippe Coutinho skulle lämna klubben inom kort är osannolikt, i alla fall om man frågar spelarens gamle ungdomstränare i Brasilien.
– Han presterar för bra i Liverpool för att vilja lämna nu, det finns ingen anledning, säger han enligt Daily Telegraph.

Ryktena har varit många kring Philippe Coutinhos framtid. Liverpool-mittfältaren uppges ha fått stort intresse på sig från Barcelona, en klubb som få tackar nej till. Men enligt Rodney Goncalves, Coutinhos ungdomstränare från tiden i Vasco da Gama, kommer stjärnan inte att lämna Liverpool än.

– Hans mål är högt. Han vill tillhöra de tio bästa fotbollsspelarna i världen, och det vet jag att han kan lyckas med i Liverpool, säger tränaren enligt Daily Telegraph.

Fortsatt speltid i landslaget

Enligt Goncalves skulle även en flytt kunna riskera chanserna för fortsatt spel i det brasilianska landslaget.

– Han vet att om han fortsätter prestera på den här nivån i Brasilien kommer han nästintill vara garanterad landslagsuttagningar. Men en flytt skulle kunna ställa till det om han helt plötsligt blev petad från startelvan.

Dessutom bekräftar tränaren själv att Coutinho trivs bra i Premier League och Liverpool.

– Varje gång vi pratar berättar han för mig hur bra det fungerar i Liverpool. han trivs verkligen där. Därför har jag svårt att se att han skulle lämna klubben inom en snar framtid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply