Torres flyttar inte till Kina

Torres flyttar inte till Kina

Fernando Torres stannar i Atletico Madrid, pengarna lockar inte

Fernando Torres lockas inte av pengarna i Kina, han stannar i Atletico Madrid till sommaren.

Det har ryktats att Fernando Torres kan flytta för spel i Kina men forwarden kommer att stanna i Spanien, i alla fall till sommaren. El Nino har haft svårt att ta en startplats i år och han vill stanna och bevisa att han kan göra det. Samtidigt som han vill vinna titlar med sin moderförening, det är han säker på att de gör om han stannar i Atletico och hos Diego Simeone.

De kinesiska klubbarna garanterar den spanske anfallaren en startplats i laget och mycket pengar. Det verkar inte finnas några gränser från kinesernas sida, enligt Marca avböjde Torres ett bud för några veckor sedan som hade gjort honom den bäst betalde fotbollsspelaren i världen. Det är fem klubbar från Chinese Super League som försöker locka till sig Fernando Torres, det återstår att se om de lyckas då de har till 26 februari på sig, därefter stänger det kinesiska transferfönstret.

Torres startade karriären i Atletico Madrid och flyttade sedan till England och Liverpool, där hade han en väldigt lyckad sejour med 65 ligamål på 91 framträdanden i Premier League innan karriären fortsatte till Chelsea, Milan och sedan tillbaka till Atletico.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply