Steven Gerrard kan ta över som tränare för MK Dons

Liverpool-legenden mot sitt första tränarjobb

Efter en lång karriär i både Liverpool och LA Galaxy kan det nu vara dags för Steven Gerrard att lägga skorna på hyllan. Däremot kan han fortsätta med fotbollen, fast från sidlinjen.

Med över 500 matcher i Liverpool-tröjan spelar det mindre roll för fansen att han Gerrard aldrig lyckades vinna en Premier League-titel. Mittfältaren och den eviga Liverpool-kaptenen vann dock åtta stora titlar med Merseyside-klubben och han bli en stor profil i England innan han valde att skriva på för LA Galaxy under det förra året.

34 matcher och utslagning i konferens-semifinalen i MLS hann den engelske stjärnan med i Los Angeles, men nu väljer alltså Gerrard att lämna USA och troligtvis återvända till England igen.

Har flera anbud

Om det blir en fortsatt spelarkarriär eller om mittfältaren väljer att sadla om är ännu inte klart. Italienska Inter har tidigare hört av sig, men engelska Sky Sports sitter just nu på intressant information. Enligt nyhetssajten håller den förre Liverpool-spelaren just nu på att ta sin Uefa A-licens, vilket skulle ge honom möjligheten att träna ett lag.

I samband med det här har MK Dons i Ligue One sparkat sin tränare och hetaste alternativet att ta över, enligt trovärdiga källor till Sky Sports, är Steven Gerrard. Sajten rapporterar att Gerrard har fram till morgondagen (måndag) på sig att fatta ett beslut.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply