bet365

Sky Sports: Chamberlain vill lämna Arsenal

Alex Oxlade-Chamberlain kan försvinna från Arsenal i sommar

Arsenal har verkligen ett prekärt kontraktsläge med flera nyckelspelare, inklusive Mesut Özil och Alexis Sanchez som är inne på sitt sista kontrakterade år. Även Alex Oxlade-Chamberlain är i samma situation och han sägs vara närmst att lämna.

Det är inte en bra situation för en klubb när flera nyckelspelare endast har ett år kvar på sitt kontrakt och förhandlingarna om ett nytt inte går framåt. Den situationen har Arsenal satt sig i då flera spelare är inne på sitt sista år på kontraktet. Mesut Özil är en, men han ser ut att förlänga. Alexis Sanchez däremot kan det gå hur som helst med.

En annan spelare som hamnat lite i skymundan om Alexis är Alex Oxlade-Chamberlain. Yttern är även han inne på sitt sista år utan någon direkt förhandling om ett nytt. Liverpool och Manchester City men även Everton har visat sitt intresse för engelsmannen som under våren tog en ordinarie plats i Arsenal. Sky Sports menar med att Chamberlain troligtvis kommer lämna Arsenal inom kort.

Är i dödläge

Enligt Sky Sources, en av de absolut mest trovärdiga medierna i fotbollsvärlden, menar att förhandlingarna mellan Arsenal och Chamberlain är i dödläge och att det inte finns några planer för några nya förhandlingar.

Chamberlain har dock en hög status i laget och är både i omklädningsrummet och på planen en mycket omtyckt person i klubben. Sky Sports menar dock att det mesta talar för att Chamberlain kommer lämna klubben inom kort.

Chamberlain är just nu på turné med Arsenal i Australien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply