Rodgers: ”Inte hans typ av spel”

Sedan en tid tillbaka har Mario Balotelli varit frånvarande till följd av en ljumskskada samt en avstängning, men till morgondagens match mot Burnley verkar italienaren vara återställd och således tillgänglig för spel. 

Efter ankomsten till Anfield har Balotelli inte lyckats anpassa sig till Brendan Rodgers spelsystem och har inte lyckats hitta nätmaskorna för Liverpool i årets Premier League. 

– Vi har insett att det inte är hans typ av spel, säger Rodgers till Sky Sports. 

– När vi jobbar med Mario då ser vi en spelare som är en bättre boxspelare. Den höga intensiteten och höga pressen är inte en del av hans spelstil, men vi försöker få ut det bästa av spelarna vi har och deras egna styrkor, fortsätter Rodgers. 

Anfallsspelet har inte riktigt varit Liverpools melodi då Daniel Sturridge varit skadad stora delar av säsongen. När frågan om eventuella förstärkningar dyker upp då väljer Rodgers att vara förtegen om transferaktiviteten
– Det enda jag fokuserar på är att jobba med truppen jag just nu har och om möjligheten till förstärkningar i januari finns, då kommer vi ta en titt – förutsatt att det är rätt typ av spelare.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365