Rodgers dementerar City-ryktena

Men ska man tro Rodgers själv så avfärdar han rapporterna om att han skulle vara en möjlig kandidat till att ta över Manchester City, för ska man tro den tidigare Swansea-tränaren så kommer han stanna på Anfield under en längre period.

För Manuel Pellegrinis arbete för Manchester City har väckt frågetecken och flera profiler kopplats nu till klubben. Även Pep Guardiola och Carlo Ancelotti har nämnt i sammanhanget.

Men under en presskonferens har Rodgers uttalat sig om ryktena.

– Ryktena påverkar inte mig, har han sagt till en reporter som ifrågasatte om spekulationerna stämde.

– Jag valde att komma till Liverpool för att jag hoppades att jag kunde vara här i många år.

När Liverpool mötte Ludogorets i Europa minns Rodgers att där fanns en banderoll som där stod ”Rodgers Out”.

– Jag har alltid det i bakhuvudet, men så länge folket här i Liverpool, styrelsen, supportrar och spelare är nöjd med arbetet, skulle jag älska att vara här samt vara här så länge jag kan.

– Vi är inne i en spännande fas, efter denna säsongen kommer förhoppningsvis unga spelare bli knutna till avtal, som ger oss möjligheter till att vinna troféer på detta sättet vi arbetar. Vi är på väg dit och det handlar om att göra utmana om titlarna samt vinna dem. Det är vad vi vill göra, sa Rodgers under presskonferensen. 

Rodgers står för nuvarande under ett kontrakt som sträcker sig fram till 2018. Om han skulle stanna över nästa säsong också, går han in på sitt fjärde år som chefstränare i Liverpool, vilket skulle innebära den längsta sejouren för honom i någon klubb

– Vart går du efter du har varit i Liverpool, en av de största klubbarna i världen? Det är alla hypotetiska, Liverpool kan sparka mig men sedan behöver jag ett arbete efter det, men jag är under kontrakt och förhoppningsvis kommer jag förtjäna en förlängning, avslutar Rodgers presskonferensen som Goal har snappat upp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365