Redknapp ifrågasätter Daniel Sturridges framtid

Redknapp ifrågasätter Daniel Sturridges framtid

Jamie Redknapp undrar om Sturridge verkligen har en framtid i Liverpool.

Efter ett par tveksamma insatser i den röda tröjan på senare tid, börjar alltfler ifrågasätta ifall Daniel Sturridge verkligen har någon framtid på Anfield.

Det har varit ett tyst fönster för Liverpool och den enda affären som just nu ser ut att kunna bli av är att oönskade Mamadou Sakho flytta till London och Crystal Palace. En annan spelare som med tiden blivit mer och mer ifrågasatt är Daniel Sturridge. Anfallaren som, även representerat Manchester City, kom till Liverpool från Chelsea i januari 2013. Under säsongen 13/14 bildade han tillsammans med Luis Suarez ligans farligaste anfall när klubben sånär kunde ta hem ligatiteln. Sedan dess har karriären kantats utav skador för den snabbe anfallaren, och på senare tid har insatserna börjat svikta.

TV-Experten Jamie Redknapp ifrågasätter under tisdagen, på Sky Sports HQ, hurvida den målfarlige anfallaren har någon framtid i den anrika klubben eller inte:

– ”Daniel Sturridge måste börja spela bättre, annars kan hans dagar i klubben snart vara räknade. Inte idag, men efter säsongen måste både han och klubben sätta sig ner och utvärdera vad som är bäst. Han får inte särskilt mycket speltid av klubben, men när han får spela så presterar han inte i näheten av vad han behöver för tillfället”.

Tidigare fönster har bland annat tidigare klubben Chelsea, samt Arsenal och West Ham, varit intresserade av anfallaren.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply