Real Madrid vill värva Joe Gomez från Liverpool

Real Madrid vill väva Joe Gomez från Liverpool

Liverpool-försvararen på Real Madrids radar

Enligt spansk media kan försvararen vara på väg att lämna Anfield för spel i Spanien där Real Madrid sägs vara väldigt intresserade.

Joe Gomez har spelat för Liverpool sen sommaren 2015 och har gjort ett väldigt bra intryck på publiken på Anfield. Den engelske u21-landslagsmannen är långt ifrån sin bästa ålder men trots det kan det bli en flytt till Real Madrid, något som rapporteras av den spanska siten Diario Gol. Enligt siten ska den spanska huvudstadsklubben vara väldigt intresserade av en värvning av Gomez och ett eventuellt köp skulle i så fall ske i sommar.

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för Zinedine Zidane och Madrid att köpa loss mittbacken. Gomez nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2022 och sägs inte ha några planer på att lämna The Reds. Enligt Transfermarkt har 19-åringen ett värde på 3,5 miljoner pund men skulle Madrid gå för att försöka köpa loss försvararen skulle priset vara högre än så.

REKOMMENDERAT: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

 

Även Emre Can kan lämna

En annan spelare som kan lämna Liverpool i sommar är Emre Can. Den tyske landslagsmannen har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018 men efter att fansen på Anfield inte varit speciellt nöjda med spelarens insatser kan en försäljning bli av under det kommande transferfönstret.

Flertalet klubbar ska ha frågat efter mittfältaren, bland annat Juventus som tycker sig vara i behov av en ny spelare i mitten av planen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply