Real Madrid fortsatt intresserade av Sadio Mané

Real Madrid fortsatt intresserade av Sadio Mané

Mané till Real Madrid?

Presidenten för det senegalesiska fotbollsförbundet bekräftar att Sadio Mané kan skriva på för Real Madrid.

Real Madrid har ett par spelare kvar att värva innan sommarens transferfönster. Det är framför allt Paul Pogba som kopplats ihop med den spanska huvudstadsklubben, detta för en summa på närmre 200 miljoner euro. En annan spelare som även säg finnas på Real Madrids radar är Sadio Mané. Sengalesen var med och vann Champions League med Liverpool i juni månad och nu avslöjar presidenten för det senegalesiska fotbollsförbundet att det finns ett erbjudande från Real Madrid:

– Han har vunnit Champions League med Liverpool och nu har han chansen att gå till Real Madrid, säger Saee Seck till brittiska The Mirror och fortsätter:

– För mig är det vet världens bästa klubb även om jag hejar på Barcelona. Jag tycker att Mané verkligen bör tänka över erbjudandet att gå till Real Madrid. En spelares karriär är väldigt kort och ibland får man inte så många möjligheter. Jag tror att Zidane gillar honom och Zidane är en av de tio bästa spelarna i världen, jag tror det skulle gå bra för honom om han tog sig an en ny utmaning i ett nytt land, avslutar Seck.

SE ÄVEN: Uppgifter: Liverpool fortsatt intresserade av Marco Asensio

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply