Premier League-klubbar jagar Shaqiri

Två Premier League-klubbar uppges vilja värva Bayern München-mittfältaren Xherdan Shaqiri i sommarens transferfönster.

Xherdan Shaqiri hade det väldigt tungt i Bayern München förra säsongen i valde i januari att gå på lån till Inter. Inte heller där blev det succé och den italienska klubben verkar inte vilja köpa loss den schweiziska landslagsmannen. Dock är två Premier League-klubbar nu intresserade av mittfältaren enligt uppgifter från Sky Sports.

Kan flytta till England

Sky Sports uppger nämligen att Shaqiri, trots sin dåliga säsong, kan flytta till England. Stoke och Liverpool uppges nämligen vara intresserade av att värva 23-åringen. Mittfältaren har dessutom redan visat sitt missnöje mot Bayern att han får så lite speltid, så det lär inte vara så svårt att värva Shaqiri.

Liverpool var intresserade av schweizaren redan i januari, men då valde han att gå till Inter istället, men faktumet att en klubb är intresserade av honom trots hans dåliga säsong kanske är något som Shaqiri lägger märke till.

Merseyside-klubben satsar verkligen nytt i sommar. Klubben har redan värvat fem spelare och är fortfarande ute efter fler. Xherdan Shaqiri skullle alltså kunna bli Liverpools sjätte köp i sommar. James Milner från Manchester City, Danny Ings från Burnley, Adam Bogdan från Bolton, Joe Gomez från Charlton och Roberto Firmino från Hoffenheim är spelarna som redan är klara för Premier League-klubben.

Xherdan Shaqiri kom till Bayern München 2012 och har allmänt inte fått så mycket speltid, men det var först förra säsongen han riktigt tröttnade. vad som händer med mittfältaren återstår att se, men mycket talar för att han kommer lämna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365