bet365

Philippe Coutinho inte nöjd med Jurgen Klopp

Philippe Coutinho inte nöjd med Jurgen Klopp
bet365

Stjärnan vill till Barcelona

Philippe Coutinhos framtid står och väger, med den brasilianske talangen som lämnat in en transferönskan och gjort det tydligt att han vill lämna klubben, och Liverpools ägare som vägrar låta stjärnan lämna Anfield.

Liverpools stjärnanfallare Philippe Coutinho har ryktats vara på väg från klubben ett tag, då FC Barcelona har visat starkt intresse. De har dessvärre fått avslag på sina tidigare bud, senast i onsdags då de kom med ett erbjudande på 90 miljoner pund för den attackerande mittfältaren. Liverpools ägare Fenway Sports Group gick under fredagen ut med ett uttalande, där de slog fast att Coutinho inte var till salu utan kommer att stanna i Liverpool under den kommande säsongen.

Coutinho själv skall under fredagen ha lämnat in en transferansökan, detta skriver Sky Sports. Brasilianaren skall ha skickat ett email där han ansökte om att få lämna klubben. Ansökan skall ha blivit avslagen bara en timme efter att anfallaren skickat in den.

Enligt en av Coutinhos familjemedlemmar skall spelaren känna sig kränkt av sättet han har blivit behandlad av tränare Jürgen Klopp på. Källan menar även på att Coutinho skall ha försökt finna en vänskaplig väg bort från klubben, men att det har varit tufft och att klubben inte har gett honom mycket annat till val.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply