Officiellt: Stoke förlänger med mittfältare

Charlie Adam skriver nytt kontrakt

Mittfältaren kommer att stanna i klubben i minst två år till, det offentliggjordes i helgen på klubbens hemsida.

Charlie Adam som kom till Stoke inför säsongen 2012/2013 har valt att förlänga sitt kontrakt med Britania-klubben efter flera fina insatser under den gångna säsong. Adam som tidigare spelat i Liverpool förlänger den nuvarande kontraktstiden med 1 år (till 2017) med option på ytterligare ett år om båda parterna skulle positiva till att spelaren stannar.

I veckan gjorde Stoke klart med Hannover 96Joselu för en summa upp emot 8 miljoner euro och nu kommer alltså fler goda nyheter för Stokes supportrar som kan se fram emot nästa säsong med positiva känslor. Förlängningen av Adams kontrakt samtidigt som Joselu kommer att ansluta till laget göra lovar gott och med hela transferfönstret framför sig kan Stoke få in ytterligare förstärkning för att förbereda sig inför nästa säsong.

Charlie Adam spelade förra säsongen 36 matcher för klubben och lyckades även göra sju mål. Ett av de kom mot Premier League-mästarna Chelsea där han lyckades få bollen i nät från halva plan, målet blev även utsätt till årets mål på klubbens egna prisgala.

Väldigt uppskattad i Stoke

Klubbens vd Tony Scholes är väldigt nöjd med förlängningen och berättar hur han ser på Adams tid i klubben.

”Vi är väldigt glada över att Charlie har valt att förlänga sin vistelse hos oss. Det är väldigt uppenbart att han njuter av att spela under Mark Hughes och han känner att Britannia Stadium är som ett andra hem för honom. Charlie är fansens stora favorit och jag är säker på att han kommer att stanna här i minst två år till, om inte längre” säger Scholes till klubbens hemsida efter att det hela stod klart.

Charlie Adam har totalt stått för 18 mål på 98 matcher för Stoke i liga och cupspel.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply