Officiellt: Liverpool värvar Xherdan Shaqiri

Officiellt- Liverpool värvar Xherdan Shaqiri

Shaqiri skriver på för Liverpool

Liverpool bekräftar på sin officiella hemsida att man gör klart med österrikaren som ansluter från Stoke City. Spelaren kommer att bära tröjnummer 23 i sin nya klubb.

Under de senaste dagarna har det varit på tapeten att Xherdan Shaqiri skulle vara på väg till Liverpool. Sent på fredagskvällen står det nu klart att en affär är klar och att Shaqiri skriver på ett långtidskontrakt med The Reds. Klubben bekräftar på sin officiella hemsida att Shaqiri skrivit på ett kontrakt samtidigt som han genomförde den obligatoriska läkarundersökningen under fredagsförmiddagen på träningsanläggningen Melwood.

– Jag är väldigt glad över att vara här. Det är en stor klubb med mycket historia och här finns både stora spealre och en fantastisk tränare. Jag är väldigt glad över att äntligen ha kommit hit, säger spelaren och fortsätter:

– Som spelare vill du alltid vara på högsta nivå. För några år sen ville jag komma hit men då blev det inte jag. Nu är jag väldigt glad att jag äntligen är här. Jag vill fortsätta utvecklas, spela med de bästa och vinna titlar. Det är därför jag kommit hit, säger Shaqiri till klubbens officiella hemsida.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply