Officiellt: Liverpool värvar Naby Keita

Officiellt- Liverpool värvar Naby Keita

Naby Keita går till Liverpool – 2018

Den engelska storklubben bekräftar att man har värvat Naby Keita men att spelaren inte kommer ansluta förrän nästa sommar.

Liverpool är överens med Red Bull Leipzig och Naby Keita om en flytt till Anfield nästa sommar, Det bekräftar The Reds på sin officiella hemsida. 22-åringen som jagats av flera storklubbar framför allt i Premier League har stått för åtta mål på 31 matcher i Bundesliga och var en starkt bidragande anledning till att man slutade på andra plats i tabellen den gångna säsongen.

Mittfältaren som representerar Guinea på landslagsnivå säger till Liverpools hemsida att han är väldigt glad över flytten.

– Jag är lättad över att ha kommit överens med Liverpool om att ansluta nästa sommar. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av detta projekt, säger han och fortsätter:

– Jag kommer dock göra allt under min tid som är kvar i Leipzig. Jag har alltid gett allt när jag haft den vita tröjan på mig och så kommer det vara tills domaren blåser av den sista matchen.

Det är fortfarande oklart hur långt kontrakt Keita kommer ha hos Liverpool, men han tänker för tillfället bara på spel i Bundesliga.

– Att ha löst min framtid innebär att jag kan fokusera på att hjälpa Leipzig nå målen som finns denna säsong.  Efter jag flyttat kommer jag alltid vara en supporter av RBL och följa laget, trots att jag lämnat klubben.

Officiellt- Liverpool värvar Naby Keita

Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply