Officiellt: João Carlos Teixeira lämnar Liverpool

Officiellt: João Carlos Teixeira lämnar Liverpool
bet365

Teixeira lämnar Liverpool för spel i Portugal

Efter fyra år på Anfield har João Carlos Teixeira inte imponerat på klubbledningen och flyttar därför tillbaka till hemlandet Portugal för spel i FC Porto.

2012 anslöt João Carlos Teixeira till Liverpool då han skrev på ett fyraårskontrakt med sin då blivande klubb. Efter att endast ha spelat en match i klubben lånades han ut till Brentford League One där det blev två matcher under andra halvan av säsongen. Året därpå var det Brighton Championship som gällde för spelaren och när han säsongen 2015/2016 fick chansen att övertyga lagets dåvarande tränare Brendan Rodgers misslyckades den numera 23-årige mittfältaren.

Efter att spelarens kontrakt med Anfield-klubben gått ut står det klart att spelaren lämnar de brittiska öarna för att flytta hem till Portugal för spel i FC Porto.

– Jag är väldigt glad. För mig är det en dröm att spela i en storklubb som Porto. Jag har tidigare haft som mål att spela för denna klubben då jag var van vid att se Porto vinna allting under flera år. Jag hoppas allt kommer gå bra och jag kommer göra mitt bästa. Som fotbollsspelare vill man alltid vinna och jag vill bli en del av Portos historia, säger han till klubbens officiella hemsida efter presentationen.

Spelaren kommer troligtvis även gå ner i lön i och med flytten.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply