Neymar: ”Coutinho skulle vara perfekt för oss”

Neymar: "Coutinho skulle vara perfekt för oss"

Brassen vill se sin landslagskollega ansluta till Barca

FC Barcelonas Neymar menar på att hans brasilianske landslagskollega Philippe Coutinho borde lämna Liverpool och England, för att istället ansluta till Messi, Suarez och honom själv i Barcelona, där han skulle passa bättre in.

FC Barcelona skall vara intresserade av att förstärka sitt mittfält med en ny stjärna, och valet sägs stå mellan Philippe Coutinho i Liverpool och Marco Verratti i Paris Saint-Germain, enligt uppgifter från 90 minutes. Och enligt mediet skall ”MSN” trion Lionel Messi, Luis Suarez och Neymar, alla vara på Coutinhos sida i detta val. De tre anfallarna anser att Coutinho är den bäste att fylla det tomrum på mittfältet som nu skall fyllas. Sedan tidigare har Coutinho spelat tillsammans med Suarez i Liverpool, och han spelar tillsammans med Neymar i det brasilianska landslaget, vilket har gett än mer bränsle till situationen. Barcelona har haft ögonen på Neymar under en längre tid.

Neymar har uttalat sig om situationen, och menar på att han mycket gärna vill se sin landslagskollega lämna Liverpool för Barcelona.

– Jag tror att han är väldigt fit för att spela med oss här. Och jag tror att Barca borde göra en stor ansträngning för att värva honom som en prioritet i sommar, sade Neymar till Mundo Deportivo.

 

Coutinho skrev på ett nytt femårskontrakt med Liverpool i januari som räcker till 2022, men kontraktet innehåller ingen utköpsklausul och det kan vara lockande för Coutinho att lämna om Jürgen Klopp och hans mannar inte får någon Champions League-plats till nästa års turnering.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply