Nära lånas ut – nu med i CL-truppen

Nära lånas ut - nu med i CL-truppen

Ville tvinga Dortmund köpa anfallaren

Under ett tag verkade det som om Liverpool skulle vilja tvinga Dortmund köpa Divock Origi, för att bli av med honom. Men nu är anfallaren istället med i klubbens Champions League-trupp.

För belgaren Divock Origi har karriären varit lite upp och ner. Han köptes in som en blivande storstjärna, men har aldrig riktigt lyckats blomma ut. Det var till och med nära att han tvingades bort.

I slutskedet av sommarfönstret ska Dortmund ha varit intresserade av att låna spelaren, men det gick inte The Reds med på om tyskarna inte ville köpa Origi sen. Nu har det dock vänt,, och den belgiske landslagsmannen är till och med uttagen i Liverpools första CL-trupp.

Redan varit utlånad – svårt att ta plats

MER SPORT: US Open tennis TV-tider

The Reds köpte visserligen loss Divock Origi redan under sommaren 2015, men skickade då iväg anfallaren på lån till franska Lille över hela den dåvarande säsongen. Med efter en höst med flertalet bedrövliga anfallare i laget ville då Liverpool hämta tillbaka spelaren från Ligue 1-klubben, trots att det återstod ett halvår av låneavtalet.

Nu kan han alltså skickas iväg igen. Men den här gången för gott. Det då Liverpools ska vilja låna ut spelaren i ett en säsong, för att sedan tvinga Dortmund att köpa honom. Nu blir han dock kvar i The Reds.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply