Nära Barcelonas i somras – nu vill Coutinho stanna

Coutinho nära i Barca – m an vill stanna i Liverpool

I somras så var den brasilianske stjärnmittfältaren nära att lämna Liverpool för Barcelona. Men att han skulle gå dit i sommar är dock inget som han själv verkar vilja längre.

Med lite mer tid så hade Barcelona säkerligen fixat in Liverpools storstjärna. Det var ju nämligen som så att brassen själv sa att han vill gå till den katalanska storklubben.

Dock slutade det inte med det, då affären inte han att avslutas i tid, samtidigt som Liverpool inte var benägna att sälja sin kugge på mittfältet. Nu ska dock Barca försöka igen.

Nära Barcelonas i somras - nu vill Coutinho stanna

”Coutinho vill stanna”

LÄS: Liverpools löner

Troligtvis kommer FC Barcelona att lägga ett till bud under sommaren, och då är frågan om Liverpool kommer att stå emot? Det sägs fortfarande finnas en hel del pengar kvar från Neymars jätteaffär till PSG, men det verkar inte vara ett problem för Merseyside-klubben.

Faktum är ju att Coutinho själv verkar vilja stanna. För när engelsk media pratar med spelare så säger han att inte ens har tänk på frågan än, och att hellre koncentrerar sig på att spela bra med Liverpool. Dock har några tolkat det som om han inte vill gå ut redan nu med att han tänker lämna klubben till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply