Mino Raiola går till attack mot Jürgen Klopp

Mino Raiola går till attack mot Jürgen Klopp

Stjärnagenten sågar Liverpool-tränaren

Mino Raiola är inte nöjd över Liverpooltränaren Jürgen Klopp. Anledningen? Tyskens behandling av Mario Balotelli i Premier League-klubben.

– Han var en skitstövel, säger agenten till La Gazzetta dello Sport. 

Mino Raiola är ute och svingar igen. Den här gången handlar det om agentens adept Mario Balotelli, som nyligen lämnade Liverpool för franska Nice. Enligt den frispråkige agenten fick inte italienaren en rättvis behandling under Jürgen Klopp i Liverpool.

– I slutändan medgav Liverpoolledningen att Klopp inte gjorde rätt. Jag dömer honom inte som tränare, även om han i mina ögon inte är en fantastisk sådan. Men det är som om det inte nått fram att vi talar om en människa. Mario har varit exemplarisk, han har aldrig beklagat sig, och tränat själv. Att säga att Klopp inte gjorde rätt är en underdrift, han var en skitstövel, säger Raiola till italienska La Gazetta dello Sport.

Sågar Ligue 1

Agenten tror dock att Balotellis ankomst till Nice kommer betyda mycket för Ligue 1. Enligt agenten försvann stora delar av ligans attraktionsvärde när Zlatan Ibrahimovic lämnade Paris Saint-Germain.

– De som har rättigheterna till Ligue 1 borde ge en bonus till Nice. Utan Ibra tappade ligan 50 procent av sitt attraktionsvärde. Med Mario får man tillbaka i alla fall 30 procent, säger han.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply