Mignolet aktuell för flytt

Mignolet aktuell för flytt

Liverpool-målvakten har fått anbud

Det är praktiskt taget omöjligt för Simon Mignolet att få någon speltid i Liverpool, vilket gör att en flytt uppges vara nära.

De två senaste säsongerna har Mignolet inte haft det särskilt enkelt i Merseyside-klubben. Och när The Reds även tog in brassen Alisson reducerades hans speltid till praktiskt taget noll.

Nu ska ska dock till exempel den franska Ligue 1-klubben Nice visa intresse för målvakten. Dessutom har det under den senaste tiden även funnits andra klubbar som varit intresserade.

Har varit en jagad spelare förut

SE HÄR: Liverpools löner

– Mignolet gillar Napoli och att de är intresserade är inget nytt. De har frågat om spelaren vid flertalet gånger under tidigare transferfönster, säger han till Radio Kiss Kiss och fortsätter:

– Det är inte bekräftat att han flyttar till Napoli. Vi får vänta och se om Napoli lägger ett bud under de kommande dagarna. Med tanke på att transferfönstret stänger om några dagar antar jag att de kommer att höra av sig inom kort så vi kan komma överens.

Även FC Barcelona sägs vara på jakt efter Mignolet som backup till Ter Stegen. Detta då Jasper Cillessen kan vara på väg bort, och Barca förväntas behöva en ny reservmålvakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply