Mascherano vill lämna Barcelona

Mascherano vill lämna Barcelona

Javier Mascherano ber om att få lämna FC Barcelona

Det brukar sällan vara svårt att övertyga att spelare till att skriva på för FC Barcelona. Men ibland kan det faktiskt vara tvärtom, svårt att behålla dem. I alla fall i det här fallet.

Det är inte för någon en hemlighet att väldigt många fotbollsspelare skulle vilja spela för Barcelona. Det finns ju dessutom väldigt många barn som drömmer om att en dag få kliva ut på Camp Nous gröna gräsmatten med blaugrana-tröjan på sig.

Nu finns det även fall där man inte vill göra det. Fråga Javier Mascherano, till exempel.

Mascherano vill lämna Barcelona

”Vill lämna”

LÄS ÄVEN: Det tjänar Barcelonas spelare

Enligt spansk media så ska den argentinska försvaren nu vilja lämna FC Barcelona. Det är den Barcelona-baserade tidningen Sport som skriver att en av klubbens just nu mest meriterade spelare är på väg bort.

Var skulle då den argentinske landslagsmannen då vilja spela? Enligt samma källa så ska en flytt västerut över Atlanten vara aktuell för argentinaren. Där skulle han i så fall komma att spela för någon MLS-klubb. Men något som just nu är ännu mer troligt är att att han går till Kina redan i januari. Det eftersom sydamerikanen uppges ha fått ett bud österifrån. Mascherano, precis som Luis Suarez, fick sitt stora genombrott i Liverpool.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply