Marko Grujic nära Liverpool – pappan satte stopp

Marko Grujic nära Liverpool - pappan satte stopp

Marko Grujics övergång till Liverpool stoppas – av spelarens pappa

I en intervju med serbiska tidningen Blic säger spelarens pappa Goran Grujic att hans son kommer stanna i den serbiska ligan.

Marko Grujic skulle komma att bli Jürgen Klopp första vävning i Liverpool, men spelarens pappa Goran Grujic säger till Blic att han hindrade en övergång för sin son.

– Jag tänker inte låta dem förstöra mitt barn! säger han till Blic och kommentaren är en stor rubrik på sitens hemsida.

– Jag tänker inte låta dem förstöra mitt barn! Folket som styr Röda Stjärnan har alla vänt ryggen till och klubbens ekonomi är dålig. Det är därför vi har pressats i den här situationen. Efter att ha ringt tio gånger om dagen lyckades de övertyga Marko att skriva på ett kontrakt, säger Goran till den serbiska tidningen Blic.

– Vi pratade med folk från Udinese och Anderlecht innan Liverpool kom in i bilden. Jag har beslagtagit hans pass, och jag meddelar här och nu att Marko inte ska någonstans. Han blev världsmästare (U20-VM) och är på väg mot ligatiteln med Röda Stjärnan. Det är bara logiskt att hans prislapp kommer att höjas. Men många människor är ivriga att håva in pengar nu, säger pappan.

“Vill inte göra som andra serbiska spelare”

Röda Stjärnan som leder den serbiska ligan med hela 25 poäng vill tjäna pengar på en försäljning medan spelarens pappa menar att han inte vill stressa då många serbiska spelare som lämnat för Premier League har misslyckats.

– Ingen av våra yngre serbiska spelare har överlevt i Premier League. Bojan Djordjic, Milos Veljkovic, Adem Ljajic, Zoran Tosic, Lazar Markovic, Danilo Pantic. Behöver jag fortsätta lista dem? Ingen av dem har fått chansen att bevisa sig själva. Jag vet att han har kvalitet nog att spela i England, men det är inte rätt liga för honom i dagsläget.

Marko Grujic kontrakt med Röda Stjärnan sträcker sig över 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply