Manchester City sugna på engelsk trio

Daily Mail går ut med uppgifter om att Manchester City skall vara redo att spendera dryga 200 miljoner pund i sommar för att bygga ett nytt lag till nästa säsong. Förutsatt att klubben kan sälja ett gäng spelare möjliggörs detta utan att bryta mot Financial Fair Play-reglerna. 

Högst upp på Citys lista uppges en engelsk trio från Liverpool och Arsenal finnas. Först och främst vill man signera superlöftet Raheem Sterling från Liverpool då han nyligen tackat nej till en kontraktsförlängning hos klubben. Liverpool har i dagarna lagt fram ett nytt avtal och Sterling är villig att förlänga, men anser att lönen borde vara högre. 

Med två år kvar på kontraktet har Liverpool lagt upp en reservplan om Sterling inte skulle skriva på ett nytt kontrakt och prislappen på Sterling skulle i så fall ligga på drygt 50 miljoner pund, vilket City skall vara beredda att betala. Utöver City skall även Bayern München och Real Madrid vara högst angelägna om att plocka in Sterling. 

Citys önskelista innehåller ytterligare en Liverpoolspelare då Jordan Henderson på senare tid imponerat. I skrivande stund verkar inte ryktet vara överdrivet hett, men möjligheten till att ryktet intensifieras närmare sommaren är stor. 

Till sist rapporteras City vilja plocka in Theo Walcott som högerytter. Engelsmannen, som fått delar av säsongen spoilerad av skador, skall enligt Daily Mail vara värderad till 25 miljoner pund av Manchester City. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply