Lucas Alario är på Liverpools radar

Lucas Alario är på Liverpools radar

Den engelska klubben vill värva från River Plate

Enligt ESPN vill Liverpool värva River Plates anfallare Lucas Alario.

Liverpool jagar desperat efter potentiella nyförvärv under sommaren, allt för att se till att nästa säsong blir mer lyckad än denna. Det har bland annat sagts att Liverpool närmar sig Mario Götze och att klubben vill värva Lucas Moura från PSG. Nu har ett till namn över potentiella nyförvärv dykt upp, och den här gången handlar det om en inte lika kända spelare för den europeiska fotbollspubliken.

Enligt ESPN riktar nu Liverpool sina blickar mot Argentina, där man sägs vara intresserat av att värva River Plates anfallare Lucas Alario. Det hävdas att den engelska storklubben har scoutat argentinaren under en längre tid och nu är redo att knyta till sig spelaren.

Alario ses som en av de största talangerna inom argentinsk fotboll. 23-åringen har imponerat i River Plate den här säsongen och gjort 10 mål på 19 matcher. Han var med i laget som vann Copa Libertadores i fjol. Alario gjorde även mål mot japanska Sanfrecce Hiroshima i semifinalen av Klubblags VM, innan laget förlorade mot Barcelona i finalen.

Anfallaren anlände till River Plate under sommaren 2015, då han lämnade ligakonkurrenten ColónAlarios kontrakt med den argentinska storklubben gäller i tre år till, men nu verkar det vara osäkert om det blir mer än ett år för argentinaren i River Plate.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply