Liverpools förvärv av Southampton-anfallaren Shane Long kan bli av!

Liverpools förvärv av Southampton-anfallaren Shane Long kan bli av!

Klopps förvärv av irländaren kommer mot förmodan att genomföras

Nyligen skrev vi att Liverpool visat intresse för Southamptons centrala anfallare och att Klopp är beredd att betala 8 miljoner pund för Shane Long. Tidigare sades det att han förmodligen inte var till salu.  Saints ordförande Ralph Krueger vägrar svara att på frågan ifall fler spelare är på väg från klubben under januaritransferfönstret, vilket kan tolkas som att Shane Long kommer att säljas.

Southamptons nyförvärv möjliggör en affär

Idag bekräftades att Southampton förstärkt sin offensiv med Charlie Austin. Nyförvärvet Charlie Austin köptes för 4 miljoner pund av Queens Park Rangers och ett ett fyra och ett halvt års kontrakt tecknades. Det mesta tyder på att Austin blir Longs ersättare snarare än hans partner på offensiven. En som redan visat stort intresse för Long är Klopp som vill ta irländaren till Anfield då han imponerats av insatser under säsongen. Long har hittills gjort åtta mål på 19 matcher mål den här säsongen och Klopp blev även mycket imponerade av hans insaster senast mot Arsenal.

” Jag skulle aldrig säga aldrig ”

” Jag tror att spelare skulle komma in och ut under de senaste två veckorna inte finns med i planeringen. Jag skulle dock aldrig säga aldrig åt endera riktning. Det ingår i spelets natur och du vet aldrig vilka möjligheter som uppenbarar sig. Just nu är vi nöjda med djupet och Ronald har visat att vi har olika inställning och även jag, med min begränsade fotbollserfarenhet, förstår vi har olika uppställningar och inställning samt att det är svårt att förberedda sig mot oss. Idealet vore ifall vi kunde behålla alla namn i uppställningen”, sade Krueger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365