Liverpools bud på Mohamed Salah avböjt

Liverpools bud på Mohamed Salah avböjt

Liverpool vill köpa Roma stjärnan – men måste betala mer

Den italienska storklubben Roma har kvalat sig till Champions League, men samtidigt får man med näbbar och klor slåss för att inte tappa sin största stjärnor. Nu jagar bland annat Liverpool mittfältsstjärnan Mohamed Salah, men då måste PL-laget betala mer än vad de först tänkt. 

Serie A är på uppgång igen efter att ha haft det tufft i flera säsonger i rad. De italienska klubbarna börjar prestera bättre ute i Europa, och exempelvis ska Juventus spela Champions League-final mot Real Madrid imorgon, lördag.

För Romas del är det nu dags igen att spela i Champions League efter att i den sista omgången, som var Tottis sista match, säkrast andraplatsen och avancemanget till Champions.

Liverpools bud på Mohamed Salah avböjt

Kan lämna Roma för Liverpool

SE ÄVEN: Det tjänar stjärnorna i Liverpool

En annan som verkar ha gjort sin sista match i Roma-tröjan är stjärnan Mohamed Salah. Den egyptiske landslagsmannen har tidigare spelat i Chelsea, men enligt källor till Sky Sports ska Liverpool vara beredda på att köpa loss honom.

Merseyside-klubben uppges ha lagt ett bud på strax under 300 miljoner kronor, något Roma bestämt avböjde. Den italienska huvudstadsklubben vill ha en bit över 400 miljoner för afrikanen. Då Liverpool uppges vara väldigt benägna att köpa loss mittfältaren kan de mycket väl komma att betala den summan för Salah.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply