Liverpool vill värva David Silva

Liverpool vill värva David Silva

The Reds vill värva från Manchester City

Manchester City har börjat den här säsongen på ett lyssnade sätt. Men nu kan det bli så att laget från Manchester riskerar att tappa en av sina allra mest tongivande spelare. Det handlar då om mittfältaren David Silva som kan vara på väg till konkurrenten Liverpool.

Efter bara 11 omgångar i ligaspelet så har Manchester City redan kopplat ett rejält grepp om ligaguldet i Premier League 2017/2018. För med knappt en tredjedel spelat av säsongen så är det nu så att man redan leder med åtta poäng före Manchester United och Tottenham.

Hela tolv pinnar efter hittar vi Liverpool, en klubb som ser ut att få ställa in sig på att spela om Champions League-platserna istället. Det här är ju något som är mer rimligt.

Liverpool vill värva David Silva från City

SE ÄVEN: Världens dyraste fotbollsspelare

Frågan är ju då hur de ska klara av att göra det. Och det tror sig Daily Express ha svaret på. För enligt den nättidningen så ska The Reds nu vara intresserade av att värva David Silva.

Övergången skulle troligtvis ske till sommaren, men den kan ske redan i januari. Det beror på läget i truppen för Manchester City, skriver samma källa.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply