Liverpool ute efter dansk talang

bet365
Liverpool ute efter dansk talang

Liverpool är intresserade av danske Mikkel Duelund

Liverpool är intresserade av att locka över ännu talang till Anfield. Denna gången är det artonårige Mikkel Duelund från FC Midtjylland.

Daily Star uppger att Liverpool försökte värva artonårige Mikkel Duelund redan förra sommaren men dansken valde att stanna hemma i FC Midtjylland, för att utvecklas och för att få regelbunden speltid på seniornivå både i ligan och ute i Europa där laget spelar mot Manchester United i Europa Leagues första utslagningsomgång. Enligt tidningen ska klubben göra ett nytt försök när transferfönstret öppnar igen till sommaren.

Duelund som debuterade i FC Midtjylland säsongen 14/15 kommenterar intresset från Liverpool.

-Jag kan inte kommentera vilka klubbar det var som hörde av sig, men när jag hörde om intresset från en av de största klubbarna i världen blev jag väldigt glad.

-Förra sommaren kände jag att jag behövde stanna i Midtjylland en säsong till för att utvecklas men jag är väl medveten om att jag behöver flytta till en stor klubb för att nå den nivån jag vill hålla i framtiden.

Men enligt Daily Star ska Duelund också sagt att hans dröm är att få spela för Manchester United, Liverpools bittra rival. På torsdagskvällen ska Midtjylland möta Manchester United i Europa League.

-Min största dröm är att få spela för Manchester United, men ikväll  kommer jag göra allt för att slå ut United ur Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply