Liverpool sätter sju spelare till försäljning

Liverpool sätter sju spelare till försäljning

Liverpool storstädar?

The Reds har en bra trupp men vill ändå förstärka den kommande säsongen. I och med det har man nu meddelat att man har sju spelare till försäljning som kan lämna i sommar. Detta för att få in pengar till nya värvningar.

Liverpool planerar redan nu för nästa säsong. Man har flera väldigt bra spelare i truppen men självklart vill man göra förändringar under det kommande transferfönstret i sommar. Brittisk press skriver nu att Liverpool är villiga att sälja upp till sju spelare efter säsongen för att få in mer resurser inför kommande värvningar. Det återstår att se i sommar vilka som kommer stanna och vilka som kommer att lämna men redan nu har Liverpools klubbledning en lista med spelare som med största sannolikhet kommer att länga.

Det är tidningen Daily Mirror som rapporterar om vilka namn som kan vara inne på sin sista tid på Anfield. Mignolet, Alberto Moreno, Clyne, Matip, Lallana, Sturridge och Origi är de spelare som nämns och det återstår att se hur mycket The Reds tillslut får in efter försäljningarna den kommande sommaren.

SE ÄVEN: Kamp i Premier League om Ajax-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply