Liverpool överväger bud på Shane Long!

Liverpool överväger bud på Shane Long!

Liverpool har ställt in siktet på Southampton-anfallaren Shane Long

Enligt rapporter under dagen så är Liverpool i färd med att lägga ett bud på Southampton-stjärnan Shane Long.  Han står inte med på Jürgen Klopps prioriterade inköpslista, men han är definitivt ett av namnen på reservlistan för det fall han inte lyckas värva nyckelspelarna han har i siktet.

Klopp har varit väldigt aktiv på sistone och har lyckats genomföra flera affärer under den senaste månaden. Han värvade Marko Grujic och Steven Caulker från Red Star Belgrade och Queens Park Rangers. Caulker-affären är bara ett lån där Liverpool lånar honom i sex månader. Förutom de två nyanlända spelarna så tros Liverpool vara nära att få till en deal med Schalke och försvararen Joel Matip.

Förstärkningar till anfallet är ett prioriterat område

Nu när både förvaret och mittfältet har fått förstärkningar så kommer anfallet att få Klopp fulla uppmärksamhet. Anfallet behöver förstärkas då Danny Ings blir borta under resten av säsongen, Daniel Sturridge och Divock Origi är skadedrabbade och Christian Benteke har inte direkt imponerat.  Klopp tros vara ute på marknaden efter en ny anfallare.

Shane Long är högintressant

Enligt den senaste rapporteringen så överväger Klopp lämna ett bud 8 miljoner pund för Long. Irländaren har imponerat på Klopp under de senaste veckorna och i synnerhet hans efter hans insatser mot Arsenal senast. Dock är det inte säkert att Ronald Koeman vill sälja honom då Longs lagkamrat, Graziano Pelle, kan vara på väg att lämna St Marys Stadium.

”Han är 32 år och det är svårt” säger Koeman.

”Ibland finns det svåra och tuffa beslut att fatta, men det är bättre så här än att du inte har några alternativ alls.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply