Liverpool och Tottenham vill båda åt Lucas Alario

Liverpool och Tottenham vill båda åt Lucas Alario

Den argentinske anfallaren har visat enorm potential

Både Tottenham och Liverpool är väldigt intresserade av argentinska River Plates anfallare Lucas Alario, som har visat upp imponerande färdigheter som har fått de engelska klubbarna nyfikna.

Premier Leaguerivalerna Liverpool och Tottenham har helt plötsligt mer än den engelska ligan att kämpa om. Enligt den engelska tidningen The Sun så skall de båda klubbarna vara väldigt intresserade av den argentinska klubben River Plates anfallare Lucas Alario. De båda klubbarna är beredda att kämpa för att komma först till kvarn och kunna få en underskrift från den argentinske anfallaren, som på en utköpsklausul på 15,2 miljoner pund.

Det sägs att Liverpool redan har fått ett tidigare bud på 8,5 miljoner pund avvisat, men de är beredda att återkomma medans Tottenham även de har visat intresse tidigare. Det finns dock andra konkurrenter, med de båda italienska Serie A-klubbarna Inter Milan och Torino som har fallit för den 23årige anfallaren.

Det finns ännu ett problem med affären, då ett problem med utomstående ägarskap måste lösas innan anfallaren kan komma att flytta någonstans. Alario, som gjorde sin internationella debut i år, är dock intresserad av att spela i Premier League.

– Som alla spelare, så drömmer jag om att spela i Europa vid något tillfälle i min karriär. För det, måste jag först ställa saker rätt i River, för att fortsätta växa och lära mig, sade Alario.

Den argentinske anfallaren är rörlig, intelligent, bra i luften och en klassisk avslutare, riktmärken som alla pekar i rätt riktning för framgång. Han kan spela på flera positioner på anfallet och är formbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply