Liverpool och Tottenham jagar Ante Coric

Liverpool och Tottenham jagar Ante Coric

Talangen är hett eftertraktad

Ante Coric är en mycket het spelare på transfermarknaden, och efter att hans klubb Dinamo Zagreb gav till känna att de kan tänka sig att sälja mittfältaren har Liverpool och Tottenham nu rustat upp, beredda att lägga bud på mittfältaren som vill lämna till vintern.

Premier League-konkurrenterna Liverpool och Tottenham är båda mycket intresserade av Dinamo Zagrebs mittfältare Ante Coric, och båda klubbarna uppges ha lagt bud i somras på den lovande talangen, men fick avslag skriver Squawka. Mittfältaren ville då stanna i den kroatiska klubben och återkomma till sina möjligheter i januari. Den blott 19-årige kroaten har jagats av flera andra stora klubbar ute i Europa, bland annat Manchester City, som i somras var mycket nära att gå till den engelska stormaktsklubben för 15 miljoner pund, men drog sig ur affären i sista stund då han fick kunskap om att tränaren Pep Guardiola planerade att skicka ut honom på lån direkt igen. Enligt uppgifter till Squawka så kommer inte City att komma med ett nytt bud, men Coric sägs fortfarande vara intresserad av en flytt till just Premier League.

Tottenham och Liverpool sägs dock fortfarande vara med i jakten på Coric. Liverpool uppges ha hållit ögonen på den 19-årige mittfältaren under de senaste två åren och har länge varit i kontakt med representanter för Coric i väntan på att kunna slå till, medans Tottenham hoppas kunna använda sina goda kontakter med Dinamo efter att de köpte mittfältsstjärnan Luka Modric 2008.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply