Liverpool närmar sig Max Meyer

Liverpool närmar sig Max Meyer

Max Meyer till Liverpool?

Spelaren som blivit avstängd av Schalke 04 kommer lämna klubben efter säsong. Nu ska Liverpool vilka knyta till sig Max Meyer.

I Schalke 04 finns flertalet spelare som slagit igenom under säsongen och tagit laget till en andraplats i Bundesliga. Ett av namnen som stuckit ut är Max Meyer. 24-åringen är en av de viktigaste spelarna i laget men för tillfället befinner han sig i en svår situation. Den offensive mittfältaren har nämligen stängs av av klubben och får varken spela matcher eller träna under resten av säsongen. Kontraktet med Schalke 04 går ut efter säsongen och nu vill Liverpool försöka knyta till sig spelaren.

Det är TMW som skriver att Liverpool kommer försöka värva Meyer under sommaren då han är fri för att skriva på för vilken klubb han vill. Flertalet andra klubbar ska även ha anmält sitt intresse men det ska vara The Reds som ligger i ’pole position’ för en värvning.

På onsdagskvällen tog sig Liverpool till final i Champions League efter att ha slagit ut AS Roma. I finalen ställs man mot Real Madrid.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply