”Liverpool leder jakten på Birmingham-talangen”

Birmingham City-talangen Demarai Gray ska enligt uppgifter vara nära en övergång till Liverpool

Demarai Gray har varit hett villebråd för en rad Premier League-klubbar under säsongen. Goal.com avslöjar att Liverpool ligger bäst till i kampen om 18-åringens namnteckning.

Efter en minst sagt övertygande Championship-säsong har Demarai Gray dragit åt sig Premier League-intresse. Liverpool, Newcastle, Aston Villa samt de två tungviktarna från norra London Arsenal och Tottenham uppges sukta efter den engelske U19-landslagsmannen. Goal.com avslöjar att sannolikheten att Gray hamnar på Anfield till nästa säsong är stor, då representanter från klubben ska ha varit övertygade om att så blir fallet.

”Väntas flytta i sommar”

Samma källa erfar att Birmingham-talangen mycket väl kan komma att lämna St Andrew’s i sommar. Det eftersom kontraktet med Championship-klubben går ut i sommar. Några förhandlingar om en förlängning av 18-åringens kontrakt verkar avlägset. Vänstermittfältaren, som har noterats för sex mål på 38 ligaframträdanden under säsongen, får därmed njuta av vad som kan bli de två sista månaderna i den klubb han tillhört sedan tio års ålder.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365