Liverpool kan värva Max Kruse i sommar

Liverpool kan värva Max Kruse i sommar

Max Kruse till Liverpool?

Anfallaren som sitter på ett utgående kontrakt med Werder Bremen kopplas ihop med Liverpool. Det skriver engelsk press under söndagsmorgonen.

Efter att under lördagsmorgonen har lyft Champions League-pokalen för sjätte gången blickar Liverpools klubbledning vidare för att förstärka truppen till nästa säsong. Flera namn har kopplats ihop med en flytt till Anfield och det senaste är Max Kruse. Anfallaren har vid flera tillfällen sags kunna lämna för spel hos The Reds och med ett utgående kontrakt kommer nu Liverpool göra ett försök att få till en överenskommelse.

Det är brittisk press som menar att spelaren kan ansluta gratis i sommar men det kommer inte bli lätt att övertyga anfallaren om en övergång. Lag som Bayern Munchen, Roma och Fenerbahce ska alla vara intresserade enligt Sunday Express och det återstår att se var 31-åringen spelar sin fotboll till hösten igen.

I England ska man se Kruse som Daniel Sturridges ersättare då hans framtid på Anfield är högst oklar. Speciellt då han nu även har Divock Origi framför sig i kampen om en anfallsplats.

Liverpool vann Champions League-finalen med 2-0 efter mål av Mohamed Salah och Divock Origi.

SE ÄVEN: Neymar vill återvända till Barcelona i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply