bet365

Liverpool jagar Gianluigi Donnarumma

bet365

Liverpool rycker i Milans målvaktstalang

Liverpools jakt på en ny målvakt fortsätter. Nu uppger Tuttosport att man ställt in siktet på Milans 16-årige jättelöfte Gianluigi Donnarumma. 

Trots att Liverpools ordinarie målvakt Simon Mignolet nyligen förlängde med klubben verkar Jürgen Klopps lag vara på jakt efter en ny vaktare. Det har tidigare mest pratats om Barcelonas Marc-André ter Stegen, som fått agera andrafiol bakom Claudio Bravo i den katalanska klubben den här säsongen. Men enligt italienska Tuttosport ska det finnas fler målvakter på lagets önskelista. En av dem är Milans blott 16-årige målvakt Gianluigi Donnaumma, som trots sin låga ålder redan tagit en ordinarie plats i det italienska laget.

Milan vill inte sälja

Donnarumma har tidigare kopplats ihop med klubbar som Chelsea, Manchester United och Barcelona. Men enligt spelarens agent, Mino Raiola, ska Milan inte vara beredda att sälja talangen. Dessutom värderas Donnarumma till gigantiska 1,5 miljarder kronor, vilket förmodligen är lite väl magstarkt även för en Premier League-klubb.

Ordinarie i U21-landslaget

Italienaren har redan tagit en ordinarie plats i det italienska U21-landslaget, och har hunnit med 17 Serie A-framträdanden från start för Milan sedan ligadebuten mot Sassuolo i höstas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply