Liverpool har hittat Gerrards ersättare

bet365

Daily Express skriver att Anfield-klubben har hittat en mittfältare att ersätta Steven Gerrard med.

Steven Gerrards beslut att lämna Liverpool efter säsongen kom som en liten chock för klubbens supportrar. Gerrard som debuterade i a-laget 1998 har varit lagkapten sen 2003 då han tog över bindeln från Sami Hyypiä. Gerrard har snart gjort över 500 ligamatcher för Liverpool och är en av de största spelarna i klubbens historia.

Som ersättare till den historiska kaptenen vill han köpa in AS Monacos Geoffrey Kondogbia, detta om man tror på vad Daily Express skriver under måndagsförmiddagen. 22-åringen som gjorde en väldigt fin säsong för Sevilla 2012/2013 flyttade efter sin debutsäsong i La Liga till AS Monaco för att ingå i det nystartade projektet som lovade väl. Monacos ägare har nu valt att inte satsa lika mycket och flera spelare kommer troligen att lämna klubben, bland annat João Moutinho och Jérémy Toulalan. Inför denna säsongen lämnade bland annat James Rodríguez och Radamel Falcao och nu ser den franske 22-åringen ut att även han flytta från Furstendömet.

Rapporter från England säger att Liverpools tränare Brendan Rodgers varit på plats flertalet gånger för att scouta spelaren och nu vill man enligt Daily Express köpa loss spelaren.

PL-klubbar tar upp jakten

Det är inte bara Liverpool som vill kontraktera den 22-årige mittfältaren. Liverpools seriekonkurrenter Arsenal och Manchester United sägs även vilja värva spelaren som anses ha en väldigt ljus framtid.

Mittfältaren har kontrakt med Monaco fram till 30 juni 2018 och värderas upp emot 14 miljoner euro.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply