Liverpool har fått bud på Firmino accepterat

Ett bud på Roberto Firmino från Liverpool ska vara accepterat

Nu börjar en av de senaste dagarnas hetaste följetonger nå sitt slut. Rapporter på tisdagskvällen säger nämligen att Liverpool har fått ett bud på stjärnan accepterat.

Först var det Manchester United som var närmast Hoffenheims brasse Roberto Firmino. Sedan gav sig Liverpool in i leken och blev ju längre tiden gick en allt hetare kandidat. De senaste dagarna har det i princip bara rapporterats om att Liverpool ska vara den klubb som ligger närmast till vals för 23-åringen.

Flera medier skriver att det är klart

Både Sky Sports och BBC kom med uppgifter under tisdagens sista timme om att ett Liverpool-bud har blivit accepterat, där Sky Sports hänvisar till sina källor medan BBC går direkt ut med nyheten. Däremot skriver The Times Tony Barrett på Twitter att iendast detaljer är avklarade även om Liverpool tagit ett stort kliv närmare spelarens signatur:

”En deal för Firmino är inte överenskommen. Delar av den är det. Andra hinder finns fortfarande att lösa men Liverpool tagit ett stort kliv framåt (i förhandlingarna).”

Det kommer säkerligen att komma flera uppgifter, rykten och sanningar under onsdagen kring den offensive mittfältarens framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply