Liverpool fortsätter leta nya spelare

Liverpool fortsätter leta nya spelare

Fick en ledare utkastad – nära Liverpool

De engelska lagen fortsätter att vara aktiva på både transfermarknaden samt i ryktesvärlden. Nu kopplas Liverpool ihop med kroaten Damogoj Vida.

Redan sedan tidigare är brassen Alisson klar för Liverpool. Då lät det så här.

– Jag är väldigt glad och det är en dröm som går i uppfyllelse att få bära en tröja med så mycket prestige som Liverpool. Liverpool är en klubb som är vara vid att alltid vinna och för mig är det ett stort steg att få vara en del av denna klubb och denna familj. Ni kan vara säkra på att jag kommer göra mitt bästa, säger Alisson.

Omtalade VM-spelaren på väg till Merseyside

LÄS OCKSÅ: Odds friidrott

Men förutom Alisson så verkar nu alltså Vida, en av VM:s mest omtalade spelare, vara på väg till Premier League-klubben. Det var efter vinsten i kvartsfinalen mot värdnationen Ryssland som han och en ledare i det kroatiska landslaget gjorde en video som försvarade Ukraina mot Ryssland. Något som gjorde att ledaren fick åka hem.

Nu verkar dock alltså Vida vara nära en flytt till Liverpool. Försvararen, som gick hela vägen till VM-final mot Frankrike i sommar, spelar just nu i Besiktas. Men enligt den turkiska tidningen Milliyet så ska representanter från Liverpool vara i Istanbul för att förhandla om 29-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply