Liverpool byter ut Mamadou Sakho mot Virgil van Dijk

Liverpool byter ut Mamadou Sakho mot Virgil van Dijk

Vill ersätta den franske mittbacken

Mamadou Sakho har enligt uppgifter ingen plats i Liverpool längre, och Jürgen Klopp vill sälja försvararen men kräver 30 miljoner pund för fransmannen, och är intresserad av att ersätta honom med Virgil van Dijk eller Michael Keane.

Mamadou Sakhos karriär i Liverpool ser ut att vara över. Den franske försvararen har varit ute på lån hos Crystal Palace sedan januaris transferfönster, där han har varit en viktig kugge för Sam Allardyces lag att undvika nedflyttning. Sakho har gjort en stadig säsong, men drog på sig en knäskada mot Tottenham förra månaden och har sedan dess inte spelat. Liverpooltränaren Jürgen Klopp verkar inte vara väldigt intresserad av att behålla Sakho, och enligt uppgifter till den engelska tidningen Daily Mail är Sakho nu officiellt ute till försäljning. Crystal Palace är mycket intresserade av att behålla 27-åringen. Även West Ham har tidigare uppgetts ha intresse av Sakho, men Liverpool kommer inte att sälja honom billigt. Anfield-klubben sägs kräva runt 30 miljoner pund för fransmannen.

Liverpool själva uppges vara intresserade av att ersätta Sakho med Southamptons mycket eftertraktade Virgil van Dijk eller Burnleys lovande talang Michael Keane. Båda försvararna är mycket heta för tillfället och ingen av de båda förväntas lämna sina klubbar billigt. Liverpool är intresserade av att få tillbaka pengar på Sakho, som de betalade 18 miljoner pund för sommaren 2013 då han värvades från Paris Saint-Germain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply