Liverpool betalar sju miljoner – för 15-åringen

bet365
Liverpool betalar sju miljoner - för 15-åringen
bet365

Stora summan för underbarnet

Liverpool är på väg att stå för ett minst sagt intressant köp. Det när de tänker betala flera miljoner kronor för en 15-åring.

Det är nog inte många här som känner igen namnet Lucas Stephenson. Men det kanske ni gör om några år. Enligt The Sun ska Liverpool ha betalt hela sju miljoner kronor för att köpa loss den blott 15-årige mittfältaren. En talang som bland annat har jämförts med Henderson, och spås få en lysande framtid.

Fler spektakulära kör från The Reds

MER SPORT: NHL speltips

Det har skett flera imponerande köp i sommar för Liverpool. Alisson blir nämligen världens dyraste målvakt då The Reds pungar ut en summa på 62,5 miljoner euro plus 10 miljoner i eventuella bonusar. Kontraktet med Liverpool sträcker sig till och med sommaren 2024 och till Liverpools hemsida säger spelaren att han är väldigt lycklig över flytten.

– Jag är väldigt glad och det är en dröm som går i uppfyllelse att få bära en tröja med så mycket prestige som Liverpool. Liverpool är en klubb som är vara vid att alltid vinna och för mig är det ett stort steg att få vara en del av denna klubb och denna familj. Ni kan vara säkra på att jag kommer göra mitt bästa, säger Alisson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply