LISTA: Bästa Premier League-elvan någonsin

Premier Leagues bästa elva någonsin

Bästa Premier League-elvan någonsin? Vilken är den bästa Premier League-elvan någonsin? Listan vi har skapat baseras på vilka spelare vi tycker är de bästa spelarna i Premier League någonsin. Tyvärr kan vi inte ta med alla Premier League bästa spelare då det funnits så otroligt många bra spelare i Premier League genom historien, men vi ville ändå skapa en lista för att se ifall ni håller med oss eller ifall ni har andra tankar om vissa positioner och spelare.

Den bästa Premier League-elvan någonsin

Bästa Premier League-elvan någonsin? Listan med den bästa startelvan någonsin i Premier League består av bästa målvakt, backar, mittfältare, anfallare och givetvis Premier Leagues bästa målskyttar. Jämför gärna den bästa startelvan i Premier League med världens dyraste startelva för att se ifall ni känner igen några av namnen. Här har ni alltså de 11 bästa spelarna i Premier Leagues historia!

11. Peter Schmeichel

Peter Schmeichel var bästa målvakt i Premier League

Vi har valt ut Peter Schmeichel som vår målvakt till Premier Leagues bästa elva någonsin. Alla lag som vill vinna titlar måste ha en bra målvakt och vi har valt ut en målvakt som varit en av de allra bästa i den engelska ligan under nästan ett decennium. Peter Schmeichel var Premier Leagues bästa målvakt under nästan tio år i Manchester United. Den danske fotbollsmålvakten utsågs under 1992 och 1993 till världens bästa målvakt.

10. Denis Irwin

Denis Irwin en av Premier Leagues bästa backar

Denis Irwin var vänsterbackManchester United under 90-talet då laget dominerade Premier League. Den irländske fotbollsspelaren var en pålitlig och stabil ytterback i ett Uniteds bästa lag genom tiderna då han var en av världens bästa vänsterbackar.

SE ÄVEN: TOPP 5: Rikaste klubbarna i Premier League

SE ÄVEN: TOPP 10: Skottsäkraste anfallarna i Premier League

SE ÄVEN: TOPP 10: Bästa Premier League-tränarna

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

2 Comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply