Legendaren: ”De kommer sälja Mario Balotelli”

Före detta United-spelaren kritisk till Balotelli

Den gamle mittfältaren Paul Scholes menar att Liverpool kommer att sälja italienaren och inte ge honom en andra chans.

Det hålls inte inne med kritiken mot Mario Balotelli efter anfallarens första säsongen i Liverpool. Italienaren kom till klubben inför säsongen för 16 miljoner pund och har endast mäktat med att göra fyra mål på 27 matcher i alla turneringar. Det är inte bara Balotellis säsong som inte blivit som klubben tänkt sig. Rickie Lambert och Daniel Sturridge har inte heller hållt den nivå som man tänkt sig där den sistnämnde av de två varit skadad under en längre tid. Nu väljer Manchester Uniteds före detta mittfältare Paul Scholes att kritisera anfallaren i sin kolumn i tidningen The Independent men samtidigt känner han lite medlidande med Balotelli.

”Trodde 16 miljoner var ett bra pris”

”Jag var en av de som trodde att 16 miljoner pund för en italiensk landslagsspelare var ett bra pris men det är svårt att säga det nu. Han har haft några skador men framför allt har det varit hans attityd och inställning som varit den största anledningen till att det gick som det gick. Han är inte den spelaren som Brendan Rodgers vill ha i sitt Liverpool. Rodgers vill ha hårt snabba och hårt jobbande strikers, Balotelli må vara snabb men det finns ingen chans i världen att han jobbar hårt” skriver 40-åringen i sin kolumn.

Angående spelarens framtid i klubben säger han att det finns en chans att Balotelli förbättrar sig, men att en andra chans lite ligger nära till hands.

– ”Nästa säsong kanske han blommar ut men jag skulle inte tro att han får en andra chans i Liverpool” avslutar Scholes som gjorde över 500 matcher i Manchester United under de 20 åren han var i klubben.

 

SE ÄVEN: Arsenal-stjärnan dementerar flytt till rivalerna

SE ÄVEN: Dybala klarade läkarundersökningen – klar för Serie A-giganten

SE ÄVEN: LISTA: La Ligas 11 bästa nykomlingar

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply