Lazar Markovic besviken på Liverpool

Lazar Markovic besviken på Liverpool

Markovic trött på storklubbens agerande

Lazar Markovic flytt till Liverpool har bestått av bristande speltid och utlåningar. Nu öppnar spelaren om sin besvikelse på Premier League-klubben.

Lazar Markovic var Benficas stora utropstecken säsongen 2013/14 och jagades av en rad storklubbar. Till slut var det Liverpool som vann dragkampen om superlöftes underskrift och en flytt till Anfield var ett faktum. Men den unge spelaren hade svårt att övertyga under den forne tränaren Brendan Rodgers ledning och sedan han avskedades har det mestadels handlat om utlåningar för ytterns del. När Jürgen Klopp tog över klubben var han villig att ge Markovic en chans, men istället fortsatte utlåningarna.

För tillfället spelar 23-åringen i Hull City, och nu riktar han kritik mot Liverpool för det bristande förtroendet han fått.

– De värvade mig för stora pengar och de borde ha litat mer på min kapacitet, både klubben och dess tränare. Jag tycker att jag borde fått mer speltid, säger Markovic enligt Goal:

– Vi vet inte vad som kommer att hända, det beror på Liverpool. Jag har två år kvar på kontraktet. Jag gillar Premier League och hoppas få stanna i den här ligan.

Under Markovic tid i Hull har han mäktat med två mål på tolv matcher.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply